24 de nov. 2011


SUBMINISTRADORS DE PRODUCTES PER UNA ESCOLA AL MONTSENY


Benvolguts, benvolgudes.


Desde SAVIAE treballem amb una escola al Montseny, que ja fa servir alguns productes ecològics, amb l´objectiu de augmentar l´oferta al menú escolar.

Si sous productors amb certificació CCPAE, no heu rebut un missatge personalitzat desde SAVIAE, i voleu més info, si us plau, contacteu amb nosaltres enviant un correu a saviae@dinamis.cat.

Aquest  treball específic comença ara, per tant, no us puc donar més dades. Tot dependrà de la vostra negociació. 

Dinamis NO rep cap comissió ni similars ni de comprador ni de venedor. L´única cosa que us demanem, es en la mida del possible, que participeu a saviae.com. Quans més usuaris tingui aquest mercat ecològic, més fácil serà comprar i vendre!.

Us animem a participar activament a SAVIAE.CAT, a la guia, al mercat, al planificador i/o amb les escoles !!! .

17 de nov. 2011

1ª ECO-TROBADA EMPORDANESA SAVIAE

L'Ajuntament de Figueres  vol engrescar-nos a tots plegats per fer una  convocatòria general  de tots els productors i productores certificats CCPAE del Alt i Baix  Empordà.
* Conèixer millor el projecte SAVIAE i les possibilitats de dinamització comercial que ja en podeu gaudir.
* Conèixer el treball fet al projecte RURURBAL, "tria els teus aliments, decideix el teu territori".

* Crear diàlegs persona a persona per tal de explorar les necessitats reals no resoltes que com a col·lectiu podem afrontar més fàcilment, per exemple: 
- volem explorar la possibilitat de aprofitar els mitjans de transport disponibles?

SAVIAE al Tech Talent Center de la UPC convidats per l'ATI Catalunya


Picnic4Working: SAVIAE.CAT, una plataforma per implantar el potencial de les TIC a l’agricultura ecològica

Mai has tingut la sensació, quan vas a comprar al supermercat, que segons quins aliments frescos es fan malbé al cap de dos dies i ni saps d'on venen?

Doncs et convidem a què vinguis el proper Picnic4Working que organitzem el 24 de novembre a la sala d'actes de la UPC School, edifici Tech Talent Center, de les 18.30 a les 20 hores. Coneixeràs la inciativa Saviae (Serveis Avançats d'Informàtica Agrària Ecològica). Una xarxa social d'agricultura ecològica per consumidors, productors i distribuïdors.

ANELLA VERDA DE MANRESA


Des del projecte Llavorae.cat, 

Us volem convidar a la propera visita guiada per l'Anella Verda de Manresa
el diumenge 27 de novembre, programada dins el cicle d'Aules de Cultura, en
què pujarem al Collbaix, des del cim del qual tindrem una bona panoràmica
del territori amb els camps d'oliveres i vinyes del Celler el Molí als
nostres peus, i visitarem el Celler el Molí, amb tast opcional dels vins
ecològics Collbaix.

Portar calçat adequat, menjar i beguda.

Punt de trobada: 9h, zona esportiva del Congost (davant estadi de futbol)
Col·labora: Centre Excursionista Comarca de Bages
Preu: Gratuït (tast opcional 3€)
Inscripcions:
http://www.anellaverdamanresa.cat/index.php?option=com_content&view=article&
id=104

<http://www.anellaverdamanresa.cat/index.php?option=com_content&view=article
&id=104
> (amb mínim dos dies d’antelació i indicant si es farà el tast)

Trobareu el celler del Molí a la Guia de productors ecològics de Catalunya.
http://www.buscam.saviae.cat/productors/josep-ma-claret-ballara

Us hi esperem!

10 de nov. 2011

ES BUSCA SUBMINISTRADOR DE PRODUCTES PER UNA ESCOLA

Benvolguts, benvolgudes.

Desde SAVIAE hem rebut l'encàrrec d'una escola al Gironès que treballa en la introducció d'algun aliment (fruita o verdura) eco al menjador.

Si sous productors amb certificació, no heu rebut un missatge personalitzat desde SAVIAE, i voleu més info, si us plau, contacteu amb nosaltres enviant un correu a saviae@dinamis.cat.

El treball amb aquesta escola comença ara, per tant, no us puc donar més dades. Tot dependrà de la vostra negociació -Dinamis NO rep cap comissió ni similars ni de comprador ni de venedor.

Fem aquesta dinamització mentre no hi hagi més productors al mercat SAVIAE.

Us animem a participar activament a SAVIAE.CAT, a la guia, al mercat, al planificador i/o amb les escoles !!! .

31 d’oct. 2011

Es presenta el projecte GUSTUM


El dilluns 24 d'octubre a les 18h, al Centre d'Innovació i Promoció de la Producció Agroalimentària (CIPPA) de Cervera, es realitzarà la presentació delprojecte de cooperació GUSTUMdescobreix els productes de la terra. L'acte de presentació comptarà amb la intervenció del president del grup, Adrià Marquilles i del coordinador del projecte, Joan Torrent.
En l'acte es pretén presentar el projecte i poder debatre el tema amb els assistents, finalitzant amb un tastet dels productes de qualitat de la comarca.
El projecte GUSTUM, descubre los productos de la tierra, és un projecte de cooperació amb els altres grups Leader de la província de Lleida, els de les Illes Balears i els d’Euskadi. És un projecte finançat pel Ministerio de Medio Ambiente y Medio Rural y Marino.
Gustum pretén valorar tots aquells productes agroalimentaris que es produeixen i elaboren en els municipisd'aquests territoris, i reconèixer-los-hi el valor de qualitat i proximitat al consumidor. La importància del projecte rau en la participació dels productors, els elaboradors, el comerç local, els consumidors finals, siguin particulars, menjadors escolars, residències, restauradors…
L’excel·lent treball i participació de tot el sector agroalimentari de la comarca de la Segarra en el marc de les accions de l’Agenda 21 i de les activitats dels dissabtes a l’era suposen a Gustum un repte molt interessant per aprofundir en el valor del producte de la terra i la implicació de la seva gent. 

III Seminari Internacional sobre 'Agrobiodiversitat. L'agrobiodiversitat com a font de benefici'


Se celebrarà els dies 4, 5 i 6 de novembre, sota la direcció de Francesc Casañas, professor de la UPC i director de la Fundació Miquel Agustí.
El seminari pretén analitzar el paper dels recursos fitogenètics com a font deriquesa a curt terminiAcceptant que la conservació a llarg termini és en simateixa beneficiosa per la reserva de combinacions de gens que significa,també és cert que comporta una despesa important.