23 de set. 2011

Jornada: Com treballar junts per un consum ecològic i local?

Aquí teniu el programa de la Jornada  “Com treballar junts per un consum ecològic i local. Models de circuits curts per a la comercialització de productes ecològics i locals” que es realitzarà el dia 21 de juny a Reus, organitzada pel CEDRICAT en el marc del projecte Llavorae.cat (www.llavorae.cat). Que és el mateix del www.saviae.cat



Aquesta jornada té com a objectiu ser un pas endavant per a la posada en funcionament de circuits d’aquest tipus a Catalunya, entenent que és un model que contribueix a fer viables les explotacions agrícoles i ramaderes ecològiques,  promou el consum local, la conservació del medi ambient, la justícia social i l’ocupació de les persones. Durant la jornada coneixerem de primera mà experiències d’altres territoris, així com també algunes iniciatives de diferents tipus que ja hi ha en funcionament a Catalunya, i podrem debatre sobre els punts forts i punts febles de cadascuna d’elles. La jornada s’adreça a totes aquelles persones que treballen per a l’agroecologia en un o altre àmbit i que tinguin interès en els canals curts  comercialització de productes ecològics com a estratègia per a promoure el consum local, la conservació del medi ambient, la justícia social i l’ocupació de les persones: pagesos, associacions de pagesos, cooperatives de consum, associacions, comerciants, restauradors, tècnics de l’administració, etc.
La jornada és gratuïta però cal inscriure-s’hi com a molt tard el dia 15 de juny a través del correu electrònic (cedricat@cedricat.cat) o bé per telèfon (974384320) de 9 del matí a 3 del migdia  (persona de contacte: Teresa Augé).
Si voleu anar-hi des de les terres gironines, aviseu-nos que podríem compartir el viatge. Contacteu amb projectes@dinamis.cat. I mirarem d’organitzar el viatge.
Sovint el viatge és més interessant, que el destí.
Però en aquest cas la jornada fa molt bona pinta.
El programa el podeu descarregar aqui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada