27 de febr. 2012

Entrevista a Ràdio Estel al programa PUNT ORG

Avui de 20 a 21 ens entevisten a Ràdio Estel. El programa PUNT ORG és un programa radiofònic que proposa models de vida alternatius al model imposat. A més, fa anàlisi crític del sistema, el causant de la violència estructural que afecta el món que vivim.
El PUNT ORG pren per lema la frase de Gandhi: "sigues tu el canvi que vols veure al món", entenent que per poder canviar el món, primer cal canviar-se a un mateix. D'altra banda, des del programa es defensa el pensament col·lectiu en detriment del pensament individualista, potenciat des de les esferes del poder. El que realment importa no és el "jo" sinó el "nosaltres".

És un programa d’acció ciutadana i canvi social micro-finançat per la ciutadania. 


Pots microfinançar Punt Org mitjançant Verkami
 http://www.verkami.com/projects/908-punt-org-activisme-social-a-radio-estel
Dóna pautes per canviar el món en el dia a dia. S’emet els dilluns de 20 a 21 hores. Amb aquesta campanya busca cobrir les despeses que el programa genera fins Setmana Santa. Hi ajudes? http://puntorg.org 


Us recomanem l'editorial del programa d'avui:

O els mitjans s’apoderen de nosaltres o nosaltres els empoderem a ells

Durant els gairebé 40 dies que haurà durat lacampanya de recollida de fons pel PUNT ORG, he pogut aprendre moltes coses. La primera de totes és que el més important no és acumular la riquesa, sinó posar-la al servei del bé. Utilitzar-la degudament en allò que és més necessari i important, no només per un mateix, sinó per al conjunt de la societat; encara que a vegades serveixi perquè se’n beneficiïn terceres persones sense que nosaltres ho veiem.
Llegueix tot l'article aquí




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada