L'Ajuntament
de Barberà del Vallès i la ONGd Veterinaris Sense Fronteres, en el
marc del projecte Som el que mengem.
Des de Dinamis hi participarem per explicar del procés des del dinam al Saviae.
L'Ajuntament de Barberà del Vallès, en el marc del projecte A Barberà mengem bé, bo i sa, i la ONGd Veterinaris Sense Fronteres, en el marc del projecte Som el que mengem, portem a terme un conjunt d'actuacions orientades, per una banda, a millorar els hàbits alimentaris de la ciutadania, mitjançant el consum alimentari reflexiu i responsable, que incorpori criteris de salut i de sostenibilitat social i mediambiental i, per altra banda, a reforçar els recursos comunitaris, afavorir la cohesió social, garantir la participació comunitària i crear entorns saludables.
En la línia d'aquestes actuacions, el proper divendres 21 d’octubre, es portarà a terme una jornada de treball sobre els menjadors escolars i la seva relació amb la pagesia familiar i l´alimentació de proximitat. Amb el títol de “Sembrem, mengem, eduquem. Jornada de treball sobre models de menjador amb criteris socials i ambientals” volem debatre de quines maneres els menjadors escolars poden ser una oportunitat de desenvolupament periurbà i rural equilibrat i contribuir a dinamitzar l´activitat productiva agrària local.
Adjuntem el programa. Per qualsevol aclariment, podeu posar-vos en contacte amb les persones coordinadores de la jornada:
- Ferran Garcia, coordinador de Investigacions i campanyes de Veterinaris
sense Fronteres (ferran.garcia@ veterinariossinfronteras.org).
- Marta Miró, tècnica municipal de salut de l'Ajuntament de Barberà del
Vallès (mirofm@bdv.cat).
Desitjant que ens podeu acompanyar, us saludem atentament,
Ajuntament de Barberà del Vallès Veterinaris sense Fronteres
(See attached file: JornadaSembremMengemEduquem_21_10_11.pdf)
Han organitzat
una jornada de treball per donar una estratègia i impuls als menjadors escolars
amb productes locals i ecològics.
Per fer-los més
lògics i justos.
L'Ajuntament de Barberà del Vallès, en el marc del projecte A Barberà mengem bé, bo i sa, i la ONGd Veterinaris Sense Fronteres, en el marc del projecte Som el que mengem, portem a terme un conjunt d'actuacions orientades, per una banda, a millorar els hàbits alimentaris de la ciutadania, mitjançant el consum alimentari reflexiu i responsable, que incorpori criteris de salut i de sostenibilitat social i mediambiental i, per altra banda, a reforçar els recursos comunitaris, afavorir la cohesió social, garantir la participació comunitària i crear entorns saludables.
En la línia d'aquestes actuacions, el proper divendres 21 d’octubre, es portarà a terme una jornada de treball sobre els menjadors escolars i la seva relació amb la pagesia familiar i l´alimentació de proximitat. Amb el títol de “Sembrem, mengem, eduquem. Jornada de treball sobre models de menjador amb criteris socials i ambientals” volem debatre de quines maneres els menjadors escolars poden ser una oportunitat de desenvolupament periurbà i rural equilibrat i contribuir a dinamitzar l´activitat productiva agrària local.
Adjuntem el programa. Per qualsevol aclariment, podeu posar-vos en contacte amb les persones coordinadores de la jornada:
- Ferran Garcia, coordinador de Investigacions i campanyes de Veterinaris
sense Fronteres (ferran.garcia@
- Marta Miró, tècnica municipal de salut de l'Ajuntament de Barberà del
Vallès (mirofm@bdv.cat).
Desitjant que ens podeu acompanyar, us saludem atentament,
Ajuntament de Barberà del Vallès Veterinaris sense Fronteres
(See attached file: JornadaSembremMengemEduquem_21_10_11.pdf)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada